Cursus
cursus homeopathie in en om het huis

 

Juist in acute situaties, zoals bij verwonding, verstuiking, wagenziekte etc. werkt homeopathie vaak heel snel en doeltreffend. Hoewel het belangrijk om het juiste middel te kiezen, is een uitgebreide anamnese dan niet nodig. Het is iets dat u zelf kunt leren.


In de cursus 'Zelf aan de slag met Homeopathie' van drie avonden of één dag leert u hoe u die keuze maakt. De cursus begint met een algemeen deel over wat homeopathie is, de verschillende EHBO middelen worden besproken en het boek dat u bij de cursus kunt aanschaffen wordt toegelicht. In het tweede en derde deel, maken we aan de hand van voorbeelden gezamenlijk een keuze uit de 37 middelen die in de Homeopathische EHBO-kit zitten. In de tijd tussen de bijeenkomsten en na de cursus kunt u zelf de middelen toepassen, als dat van toepassing is.


De cursus wordt gegeven aan kleine groepen, zodat er voor iedereen tijd is voor vragen. Rechts op deze pagina vindt u regelmatig data waarop de cursus wordt gegeven.


homeopathische EHBO middelen

De cursus wordt gegeven in drie blokken van  twee uur of op één dag. Kosten: € 95,00. Als u dat wilt, kunt u tijdens de cursus de EHBO-kit met 37 middelen en het handige boek "Zelf helpen met Homeopathie" aanschaffen, samen voor  € 62,50.


Ook is het mogelijk om bij u in de buurt een cursus te organiseren. Wanneer u minimaal vijf mensen hebt, die de cursus willen volgen, neem dan contact op. We kijken dan samen hoe we de bijeenkomsten kunnen organiseren.

 

CURSUS

Zelf aan de slag met Homeopathie

* Het boekje 'Zelf helpen met Homeopathie' beschrijft ook weer homeopathische middelen, benoemt een aantal klachten en de bijpassende middelen en geeft ook aan wat je zelf kan doen bij bijvoorbeeld kinderziekten.

Maatwerk

Naast de ingeplande lezingen en cursussen is ook maatwerk mogelijk.

Heeft u hier interesse in, neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk graag samen met u naar de wensen en mogelijkheden. 

Agenda

Hieronder vindt u het actuele aanbod van lezingen en cursussen. Aanmelden kan via het formulier onderaan of telefonisch via 06 1695 4331.

Ook maatwerk is mogelijk, bijvoorbeeld voor een sportvereniging of een patiëntenvereniging. 

Heeft u hier interesse in, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

ehbo koffertje

HOMEOPATHIE EHBO

De cursus wordt weer gegeven op zateradg 28 oktober 2023  bij De Nieuwe Lente in  Heemstede!


Heeft u interesse in de cursus op de genoemde datum of op een later tijdstip, dan kunt u zich inschrijven of informatie opvragen via onderstaand formulier.

Wilt u zich opgeven voor een cursus of lezing, of wilt u meer informatie?


Dat kan via onderstaand formulier.


De gegevens die u hieronder invult worden enkel gebruikt om contact op te nemen naar aanleiding van uw bericht.