Routebeschrijving Haarlem

Routebeschrijving praktijk Haarlem-Noord

Tesselschadeplein 8, 2026 VS Haarlem

Openbaar vervoer

Van het station in Haarlem brengen verschillende bussen u naar de bushalte vlakbij de praktijk.

U kunt bus 3, 14, of 73 nemen. Stap dan uit bij de halte Marsmanplein. Aan de kant waar de bus stopt, op de hoek van de rijksstraatweg en het Tesselschadeplein staat het pand waar de parkijk in gevestigd is. Het gebouw is een laag aanbouwtje aan het flatgebouw.


Vanaf het station Santpoort-Zuid kunt u naar de praktijk fietsen. Dit is een rustige weg. De routeplanner geeft aan dat het nog geen 10 minuten is om te fietsen. Lopen kan ook, maar dat duurt, volgens de routeplanner, 24 minuten.

Vanaf het station slaat u linksaf de Willem de Zwijgerlaan in, u steekt de W├╝stelaan over en slaat linksaf. Vervolgens neemt u de eerste weg naar rechts, de Jan Gijzevaart. Deze gaat over in de Van Den Bergh Eysingaplantsoen. Sla bij het water linksaf en ga het Schoterkerpad op. U fietst of loopt dan met aan de linkerhand water en weilanden en aan de rechterhand volkstuintjes. Het Schoterkerpad gaat onder de Randweg door en aan de andere kant van de Randweg steekt u de Jan Gijzenkade over. Volgt de Jan Gijzenkade tot de school, de Gijs, aan de linkerkant. Voor de school gaat u de Generaal Spoorlaan in. Volg deze straat en steek aan het einde van de straat de Rijksstraatweg over. Aan de overkant van de Rijksstraatweg treft u aan de rechterkant het pand waar de praktijk is zit.


Met eigen vervoer

Met de auto draait u vanaf de Randweg de Jan Gijzenkade op, vervolgens neemt u de vijfde afslag links, de Generaal Spoorlaan,. Volg de Generaal Spoorlaan tot het einde. Daar steekt u de Rijksstraat over en vindt u, aan uw rechterhand, de praktijkruimte.


Komt u vanaf het zuiden over de Rijksstraatweg,  sla dan ter hoogte van het Marsmanplein rechsaf het Tesselschadeplein in. Aan uw rechterhand heeft u dan de praktijk. Komt u vanah het noorden, sla dan ter hoogte van het Marsmanplein linksaf. Aan de rechterkant treft u de praktijk.


Wachtruimte in de praktijk

Als u een afspraak heeft, is er iemand in de praktijk aanwezig en zal de deur open zijn. U kunt in de wachtruimte plaats nemen en wordt opgehaald voor de afspraak.

Zelf een afspraak maken

Door op de afbeelding van de agenda te klikken komt u in de digitale agenda. 

afspraak homeopaat

Via onderstaand formulier kunt u een bericht sturen

(De gegevens die u hieronder invult worden enkel gebruikt om contact op te nemen naar aanleiding van uw bericht.)