Routebeschrijving Heemstede

Routebeschrijving praktijk Heemstede


De Nieuwe Lente, Praktijk voor gezondheid en vitaliteit

Raadhuisstraat 56a, 2101 HH Heemstede

Openbaar vervoer

Van het station Heemstede - Aerdenhout brengt bus 4, richting Schalkwijk via de Gilp,  u naar de bushalte die het dichts bij de praktijk is. U stapt uit bij de halte Raadhuisplein en loopt richting het noorden in de Raadhuisstraat. Aan de rechterkant van de weg, in de hoek van een pleintje met terrasjes, treft u De Nieuwe Lente.

U kunt ook bus 14 richting  Vogelenzang Dorp nemen. Dan stapt u uit bij de halte Provinciënlaan. U loopt naar het oosten op de Provinciënlaan, richting de Overijssellaan. U loopt door tot de Raadhuisstraat, daar slaat u linksaf. Aan de overkant van de straat treft u op nr 56a het centrum De Nieuwe Lente, waar de praktijk onderdeel van is.


Vanaf het station Haarlem kunt u bus 340, richting Mijdrecht Centrum, nemen. U stapt dan uit op het Wipperplein. U loopt richting het noorden de Heemsteedse Dreef af en slaat linksaf de Havenstraat in. Deze loopt u uit tot het einde. U bent dan in de Raadhuisstraat, slaat rechtsaf en aan de rechterkant op nr 56a treft u De Nieuwe Lente.


Met eigen vervoer

U kunt vanaf de Heemsteedse Dreef als u uit het noorden komt aanrijden, de Havenstraat inrijden en deze uitrijden - of in de Havenstraat parkeren. Aan het einde slaat u rechtsaf de Raadhuisstraat in. Hier vindt u op nummer 56a de praktijk De Nieuwe Lente


Komt u vanuit het noorden via de N208, dan kunt u de N208 blijven volgen via de Herenweg. De rotonde op de Herenweg neemt u driekwart waardoor u op de Kerklaan komt.

Ook vanuit het zuiden komt u, als u de N208 volgt, op de Herenweg uit. U neemt dan de eerste afslaag op de rotonde en komt uit op de Kerklaan.

De Kerklaan rijdt u uit tot  het einde. Waar de weg een bocht naar rechts maakt, rijdt u rechtdoor. Aan het einde komt u bij de Raadhuisstraat en slaat rechtsaf. U ziet dan aan de linkerkant de praktijk.


Aan de Raadhuissstraat is het betaald parkeren. Parkeert u in één van de zijstraten, dan hoeft u niet te betalen.


Wachtruimte in de praktijk

U kunt in de wachtruimte plaatsnemen en wordt daar opgehaald voor het consult

Een afspraak maken

Bel of mail als u een afspraak wil maken of eerst meer informatie wil. De contactgegevens, viindt u onderaan de pagina.

Via onderstaand formulier kunt u een bericht sturen

(De gegevens die u hieronder invult worden enkel gebruikt om contact op te nemen naar aanleiding van uw bericht.)