Testimonials

Testimonials

Beste Jolande,

Ik voel me een ander mens , ik kan het niet anders omschrijven. Ik voel me weer als voor corona. Ik heb energie, heb nog energie in de avond, energie om vrienden te ontvangen etc Ook soepeler in de spieren, ik merk dat met paardrijden. Ik heb weer vertrouwen in mn lichaam.

Op het werk merken collega's het ook aan me. Ik verwacht wel wat aanmeldingen bij je haha.

Heel heel veel dank!! Ik kan je niet zeggen wat dit voor me betekent!

hartelijke groet, 

S.K., 9 juni 2024

De eendaagse cursus die ik gevolgd heb bij Jolande was ontzettend leerzaam en vooral doelgericht. Na de zeer uitgebreide en leerzame uitleg over alle homeopathische middelen legde ze ons een aantal casussen voor zodat wij vol zelfvertrouwen weer naar huis gingen. Na 2 dagen kon ik mijn eerste middel inzetten in de huiselijke kring en met succes!! Bedankt Jolande.


C.K., Noordwijk, 2 januari 2024

Jolande luistert goed en stelt de juiste vragen. Vervolgens maakt ze een keuze voor een middel dat echt ondersteunend is. Als Klassieke Homeopaat heeft ze diepgaande kennis van de homeopathie, zodat er heling kan plaatsvinden op een diepere laag. Haar consulten hebben er bij mij toe geleid dat ik een betere basis heb in mijzelf, en daardoor meer zelfvertrouwen en plezier in het leven heb.


Saskia, 50jr, oktober 2023

Ik kwam bij Jolande terecht via een vriendin van me, ik had een paar klachten en ik moet zeggen: na drie behandelingen, met hulp van haar luisterende oor ( ook niet onbelangrijk!) en homeopathische medicijnen kreeg ik meer zelfvertrouwen , meer rust in m'n hoofd en wat ook fijn is, is dat mijn geur na 2 jaar, door corona besmetting, weer terug kwam..

Fijn dat ik een adres heb waar ik altijd terecht kan als ik haar hulp nodig heb.


N.P. Haarlem, september 2023

*** Cursus Zelf aan de Slag met Homeopathie ***

Goedemorgen Jolande,

We willen je nog even bedanken voor de goed georganiseerde dag van gisteren met heel veel zinvolle informatie. Het was leerzaam en we hebben weer veel nieuwe dingen opgestoken. Vooral het uitzoeken in de middag is naast de theorie een hele goede aanvulling.

Ook mooi dat je met ons je kennis heb willen delen.


Thea, Heemstede, 29 januari 2023

Via mijn collega, die veel positieve ervaringen had met Jolande, kwam ik contact met Jolande.
Ik liep toen al ruim 6 maanden rond met een blaasontsteking. Het ging om een E-colie bacterie. Ik had al achter elkaar meerdere antibiotica kuren gehad maar deze sloegen niet aan. Ik ben door de huisarts doorverwezen naar de Uroloog. Deze stuurde mij met een onderhoudskuur van 3 maanden naar huis. Ik voelde me heel beroerd en had bijna geen energie meer. En toen ging ik op zoek naar alternatieven.
En zo kwam ik halverwege april 2022 in contact met Jolande. Nu, eind juni 2022 (na 5 behandelngen), ben ik van mijn blaasontsteking af!
Jolande luisterde vol geduld naar mijn verhaal, was betrokken, stelde vragen, dacht na en zocht het juiste middel voor mij. Ook paste ze Bioresonantie therapie toe, wonderbaarlijk hoe goed dit mij geholpen heeft, naast de juiste korrel.
Jolande heb ik ervaren als een zeer bijzondere therapeute en persoon, lief, vriendelijk, begripvol, heel toegankelijk en makkelijk om mee te praten. SUPER BEDANKT JOLANDE!!
Ik beveel Jolande zeker aan!!

G.R., 6 juli 2022

Zeven maanden geleden ontdekten artsen bij mij blaaskanker. Voor tijdens en na een operatie en twee kijkoperaties ben ik goed ondersteund met homeopathische middelen van mijn homeopate Jolande.

Ik heb nu het goede nieuws gekregen dat er geen kwaadaardige cellen meer aanwezig zijn.


MvdV, februari 2022

Ontzettend bedankt weer! We hebben ons kindje terug dankzij jouw hulp!

Emylee had veel klachten onder andere als vermoeidheid, weinig eten, hangerig, weinig kunnen doen op een dag, strijd met van alles, weinig eten en erge obstipatie.

Het ziekenhuis verklaarde het als gedrag en nam ons niet serieus. 

Ik gaf aan dat we dachten aan een te actieve schimmel. 

Na de medicatie van jou is ze een paar kilo aangekomen in korte tijd, is haar spraak met grote sprongen gegroeid, zit ze lekker in haar vel door veel zingen en plezier te maken, speelt ze weer, minder moe en hebben we onze blije meid terug. De obstipatie is gebleven en is dan te verklaren door haar Silver Russel Syndroom.


Nicolien Keur, 29 december 2020

Dit mailtje wilde ik al een tijdje schrijven.

Ik ben zo blij dat ik toen bij je aangeklopt heb.

Het gaat heel goed met mij, ik slaap goed. Schrik ervan als ik om half acht wakker word. Mijn bloeddruk heb ik aardig onder controle, moet er wel op blijven letten.

Door mijn gesprekken met jou werd ik wel wakker geschud. Welke gebeurtenissen mij dwars zitten, dat ik bepaalde dingen gewoon moet accepteren.

Hartelijke groet,

T, 30 september 2020

Jolande is een hele zachtaardige authentieke vrouw. Zij luistert met veel geduld, empathie en met een onbevooroordeelde houding en neemt in totaal WAAR. Dat maakt haar tot een zeer bekwame vrouw die voor alleman laagdrempelig is. 


Ik kwam voor haast chronische (bijna hele jaar door!) hooikoortsklachten. Deze heeft zij binnen een paar weken verholpen! Zij neemt uitgebreid de tijd om tot een totaal beeld te kunnen komen van het Mens-Zijn (holistisch) en richt zich daarmee niet alleen op de oorspronkelijke vraag. Zij detecteert daardoor andere vraagstukken (gebieden van lichaam en Ziel) en neemt dit mee in haar overwegingen. Zo kreeg ik ook granules mee voor mijn hooggevoeligheid.


Ik ben haar erg dankbaar voor haar kundigheid en voor de prachtige mens die ze is! 

Ze heeft veel liefde voor de medemens en haar vak. Zie ook haar indrukwekkende lijst aan genoten studie's, cursussen e.d.!!!


E.v.W., Velserbroek, 17 augustus 2020

Bij Jolande aangeklopt met diverse klachten, vermoeidheid, lage weerstand, disbalans. Na een zeer uitgebreide intake, waarbij Jolande zeer goed luistert en al tijdens het gesprek haar raderen laat werken, kwamen er een paar middelen  uit die ik sindsdien ben gaan slikken. Met name 1 middel heeft eigenlijk meteen een verandering ten gunste van mijn gezondheid teweeg gebracht.


De empathische, prettige benadering, analytische geest, toegankelijkheid en kennis van zaken maken dat ik Jolande van harte kan aanbevelen. Zij staat mij met raad en daad bij en ik voel mij zeer prettig bij haar.


Anneke B., Haarlem, 11 mei 2020

Jaren last van heftige hoofdpijnen/migraine. Dankzij homeopatische korrels heel stuk minder last! Ook meer energie gekregen! Heel blij mee! Jolande is een hele fijne homeopaat en aan wie je altijd dingen mag vragen. Ze geeft altijd snel antwoord op je vragen en denkt me je mee. Ik beveel haar ook zeker aan bij anderen!


Ellen P., 30 april 2020

Jolande luistert, meet, kijkt, denkt na en denkt mee. Dit alles met als doel om je weer in balans te krijgen, zowel lichamelijk als geestelijk. Ze zoekt het beste middel voor je en is nagenoeg altijd bereikbaar. Door haar betrokkenheid voel je je begrepen en gesteund en is de drempel bij klachten laag. Alle gezinsleden hebben tot nu toe baat gehad bij haar consulten en we zullen in de toekomst ook zeker dankbaar gebruik blijven maken van haar zeer omvangrijke kennis op het gebied van homeopathie, hormonen en vele andere natuurwetenschappelijke tips en weetjes! 😄🌿


Juliette vdB, 22 oktober 2019

I've been to many homeopaths before, who were unable to help me, until I met Jolande. She is patient, listens carefully, makes you feel at ease and understands what her patients need. She has accompanied me on my way to restoring my body and I'm immensely grateful for her support on this journey.


Christina Joanna, 26 september 2019

Jolande is een echte specialist die aandacht heeft voor haar cliënt, de klachten en het verhaal er achter. Op een fijne en doortastende manier vraagt ze je door om een scherpe analyse te kunnen maken en daarop de juiste behandeling te bepalen. Jolande heeft mij en mijn kinderen op een prettige manier verder kunnen helpen. Fijn is ook dat ze zo goed bereikbaar is en snel reageert. 

 

Michael Swanink, 11 september 2019

Nadat mijn lichaam niet meer reageerde op verschillende antibioticakuren en de huisarts ook niet goed meer wist wat hij er mee aan moest, heb ik contact opgenomen met Jolande. Meteen dezelfde dag kon ik nog bij haar terecht! Het herstel duurde nog een paar maanden, maar Jolande heeft me telkens heel goed ondersteund, zowel in haar praktijk als via e-mail. Wat ik als erg prettig heb ervaren is dat Jolande tijdens een consult uitgebreid de tijd neemt om je klacht aan te horen, maar ook verder kijkt dan de klacht alleen. Ik ben ervan overtuigd dat deze holistische kijk essentieel is om tot een gedegen oplossing van klachten te komen (i.p.v. enkel symptoombestrijding). Naast mij, heeft ze ook mijn jongste zoontje van (toen) anderhalf jaar goed kunnen helpen. Ik was zo enthousiast geworden over haar werkwijze dat ik ook de basiscursus 'zelf aan de slag met homeopathie' bij Jolande heb gevolgd. Ik heb nu een eigen basisdoos in huis met homeopathische middelen en dankzij de fijne cursus kan ik de middelen bij acute klachten zelf ook (met succes) inzetten bij mijzelf en de rest van mijn gezin. Ik heb Jolande ervaren als een hele prettige, vriendelijke en zeer professionele klassiek homeopaat. Ik raad een consult bij haar zeker aan als je van je klacht(en) af wil door de oorzaak te achterhalen en die op een natuurlijke manier aan te pakken. 


M. Haarlem, 27 juli 2019

Jolande is very passionate about her work and dedicated to her clients. She is a great listener and before prescribing remedies looks at the full picture. Her approach is very professional and at the same time tailor made for every individual. Thanks for being there for us, your clients!


Lilia Malysh, Haarlem, 15 mei 2018

In het verleden niet zo'n geloof in alternatieve geneeswijzen. Sinds ik door Jolande geholpen ben is dit anders. Als het helpt dan helpt het, en dit was het geval. Aanraden kan ik het zeker.


Luís R. Guzmán Padrón, Amsterdam, 12 maart 2017

Een complete ervaring, die verder ging dan het vaststellen van een analyse en het uitschrijven van het juiste middel. Oprechte verbinding, sensitief, wijs, liefdevol en vol passie. Zo zie ik Jolande en wat zij met homeopathie deelt. Namasté en veel succes ❤


Natalia Rodriguez, Haarlem, 17 mei 2015

Een bericht sturen

Via onderstaand formulier kunt u een bericht sturen

(De gegevens die u hieronder invult worden enkel gebruikt om contact op te nemen naar aanleiding van uw bericht.)